Kaffe Zoegas

Välkommen till Zoégas kaffevärld! Välj bland klassiska & moderna smaker. Mörkrostade, mellanrostade, ekologiska & Fairtrade-märkta.
Grouped product items
Produktnamn Antal
Kaffe Zoega Skånerost 450g
74,00 kr
Kaffe Zoega Mollbergs Blandning 450Gr
79,00 kr
Kaffe Zoega Intenzo 450g
74,00 kr
Kaffe Zoega Hazienda 450g
95,00 kr
Kaffe Zoega Mezzo 450g
79,00 kr
Kaffe Zoega Fikastund 450 g
69,00 kr

Zoégas Kaffe

Välkommen till Zoégas kaffevärld! Här kan du läsa mer om våra mest populära kaffesorter och hitta den perfekta blandningen för din smak.

Zoégas Skånerost 450g:

En äkta klassiker sedan 1918. Mörkrostat kaffe med kraftfull smak, behaglig fruktighet och toner av mörka bär. Perfekt till paj, cheesecake eller efter salta rätter.

Zoégas Hazienda 450g:

Ett mörkrostat kaffe med en frisk och välbalanserad smak. Kaffet har toner av blå plommon och nötter, och passar perfekt till choklad eller efter salta rätter.

Zoégas Mollbergs Blandning 450g:

En mörkrostad klassiker sedan 1903. Elegant och mustig smak med toner av svarta vinbär och smörkola. Perfekt till syrliga frukter, äpplekaka och salta rätter.

Zoégas Mezzo 450g:

Ett mellanrostat kaffe med en balanserad smak och friska toner av gröna druvor och nougat. Kaffet är perfekt till frukost, fika eller tillbehör.

Zoégas Intenzo 450g:

Ett mörkrostat kaffe med en djup och fyllig karaktär. Bönorna från de soliga sluttningarna i Centralamerika ger örtiga smaktoner med en sötma och syrlighet som påminner om röda äpplen.

Zoégas Fikastund 450g:

Ett mellanrostat kaffe med en mjuk ton och len eftersmak. Kaffet är perfekt till vardag och fest.

 

Oavsett vilken smak du föredrar, har Zoégas ett kaffe för dig. Vi har ett brett utbud av kaffesorter, från mörkrostade till mellanrostade, med olika smakprofiler och aromer.

Läs mer om våra kaffesorter:

Zoégas Skånerost
Zoégas Mollbergs Blandning
Zoégas Intenzo
Zoégas Hazienda
Zoégas Mezzo
Zoégas Fikastund

Tips:

Förvara kaffet på en sval och torr plats.
Använd kallt, friskt vatten när du brygger kaffet.

© Kontorab 2020