Jobba hos oss

Kontorab är ett expanderande företag och vi är alltid intresserade av drivna och hängivna personer. Vi är över 100 anställda med huvudkontor och centrallager i Norrköping. Med 16 butiker på 15 orter, från Falun till Helsingborg, har vi alltid plats för duktiga medarbetare.

Vi tar gärna emot spontanansökningar! Mejla ditt CV ihop med ett personligt brev till isabelle.carinci@kontorab.se.

Just ni har vi två lediga tjänster ute som fältsäljare i Falun och innesäljare för profil- och presentartiklar till vårt huvudkontor i Norrköping.

Familjeföretaget Kontorab startade år 1978 i Norrköping och drivs i dag av den yngre generationen. Vi erbjuder våra kunder allt som underlättar deras vardag för arbetsplatsen med profil och kontorsartiklar, hygien och städ samt telefoni - och mycket däremellan. Våra kunder är till största del medelstora företag runt om i Sverige och vi finns med fysiska butiker, webbshop, en hungrig säljkår samt en administrativ trygg ryggrad.

 

Är du vårt nya nav till vår profilavdelning? Vi söker en erfaren innesäljare för reklam – och present.

På Kontorab huvudkontor blir din bas men du arbetar för hela organisationen på Sveriges marknad.

Vi söker nu en ny stjärna till vår reklam – och profilavdelning och vi ser att du har en gedigen produktkunskap inom området och brett kontaktnät i leverantörsledet. Du brinner för att skapa passande lösningar till våra kunder, du är noggrann, klarar att jonglera med många bollar i luften och du engagerar dig för att allt ska bli så makalöst bra och att våra kunder visar sina loggor på ett fashionabelt och intressant vis.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Norrköping. 

Är det du som tillsammans med oss tar dig an detta uppdrag och skapar magi för våra kunder?

Bra!

Då finns ingen anledning att vänta – skicka din ansökan till oss nu direkt då vi snabbt behöver ha dig på plats. Berätta för oss vem du är, om dina erfarenheter kring profilyrket samt varför vi ska välja just dig. Skicka sedan ansökan senast den 19 maj till ansokan@kontorab.se. Vid funderingar så ber vid dig kontakta vår kontorschef Isabelle Carinci på isabelle.carinci@kontorab.se

 Gillar vi varandra så lovar vi dig en kul, inspirerande och utmanande tjänst i ett framgångsrikt bolag!

Nu söker vi en fältsäljare i Falun

Är du en driven fältsäljare och vill vara med oss på vår resa framåt?

Distriktet och regionen kring Falun behöver en entusiastisk fältsäljare och du utgår från vår befintliga butik i Ingarvet.

För oss är du positiv och driven och du älskar mötet med nya samt befintliga kunder och dess relationer. Du vill alltid leverera mer än kunden förväntar sig och detta med en stor dos passion och engagemang för goda affärer!

Är det du som tillsammans med ett starkt säljteam tar dig an detta uppdrag och skapar magi för våra kunder?

Bra!

Då finns ingen anledning att vänta – skicka din ansökan till oss nu direkt då vi snabbt behöver ha dig på plats. Berätta för oss vem du är, om dina erfarenheter kring säljyrket samt varför vi ska välja just dig. Skicka sedan ansökan senast den 19 maj till vår vice VD Johan.sollert@kontorab.se eller så ringer du – 0706–618440 - Johan älskar att prata i telefon och kan då prata mer om tjänsten och vad uppdraget innebär.

Gillar vi varandra så lovar vi dig en kul, inspirerande och utmanande tjänst i ett framgångsrikt bolag!

© Kontorab 2020