Bli kund

Som kund hos oss får du tillgång till support och service av högsta klass!

Önskar du handla mot faktura behöver du ha ett konto hos oss. Välkommen att kontakta oss enligt nedan uppgifter så hjälper vi dig! För information föregås alla kontoansökningar mot faktura, med en kreditupplysning.

Några av fördelarna för dig med Kontorab är:

  • Ett inköpsställe, ni sparar tid och därmed pengar.
  • En kontaktperson som vet just era behov och erbjuder lösningar anpassade för er verksamhet.
  • En leverans av material direkt till dig.
  • En faktura vilket leder till mindre administration och enklare hantering.
  • Marknadens bredaste sortiment.
  • 45 års branscherfarenhet, vi kan det vi säljer.
  • Hög servicegrad, vi vet värdet av nöjda kunder.

Vi kan leverera statistik på dina inköp och du kan välja vilka hos dig som får köpa material. Du kan få en personlig kontakt som hela tiden har kontroll på ditt behov och erbjuder dig produkter och lösningar som underlättar din vardag. Kortfattat ett enklare och effektivare sätt att handla på.

Vi skräddarsyr även lösningar för att dem ska passa just din verksamhet så bra som möjligt. Med en god logistik ser vi även till att varorna kommer till dig på ett snabbt och smidigt sätt. Vi har under våra 45 år skaffat oss en kunskap och kompetens som är svårslagen.

Fördelen för dig är ett inköpsställe, du sparar tid och därmed pengar. En faktura vilket leder till mindre administration och enklare hantering. En kontaktperson som vet just dina behov och erbjuder lösningar anpassade för din verksamhet.

I våra butiker kan du självklart handla med konto/kreditkort.

Kontakta oss för att bli kund nu på order@kontorab.se alt. 011-440 15 15 ELLER FYLL I ANSÖKAN DIREKT GENOM ATT KLICKA HÄR!

© Kontorab 2020