Starkit Small Office inkl kaffe

Startkitet för det lilla kontoret är sammansatt med omtanke för att ge dig och dina kollegor riktigt gott kaffe. Alla produkter är noggrant utvalda för att säkra smak och kvalitet i varje kopp.
Grouped product items
Namn Antal
Starkit Small Office inkl kaffe Skånerost
4 490,00 kr
Starkit Small Office inkl kaffe Dark Zenith
4 490,00 kr
Startkit för det lilla kontoret är sammansatt med omtanke för att ge dig och dina kollegor riktigt gott kaffe. Alla produkter är noggrant utvalda för att säkra smak och kvalitet i varje kopp.

Detta ingår i detta startkit:
· 1st Moccamaster CDT Grand, 1,8 liter
· 60 x 80g ZOÉGAS kaff­epåsar
· 100st vita kaff­efilter
· Avkalkningsmedel

TERMOSBRYGGARE
Mellanstor kaffebryggare från Moccamaster, godkänd av European Coffee Brewing Center (ECBC). Den brygger i en exakt temperatur och hastighet för optimal smakutveckling och med termokannan bibehålls smaken både bättre och längre.

FÄRDIGDOSERAD PÅSE MED SKÅNEROST
Den färdigdoserade påsen är anpassad för maskinen, vilket innebär att doseringen blir densamma oavsett vem som brygger. Förpackningen säkerställer att alla aromer bibehålls, samtidigt som den tillåter en enkel och hygienisk hantering.

VITA FILTER OCH AVKALKNINGSMEDEL
Regelbunden avkalkning säkerställer god smak över tid. De medföljande vita kaffefilter som medföljer inte avger någon smak i kaffet och säkerställer kvalitetsbryggning.
© Kontorab 2020